Tirsdag 10. januar 2006 fikk Cherrie tre små valper, som nå bare blir større og større dag for dag. Så langt takler Cherrie morsrollen godt og hun tar hånd om valpene på en ansvarsfull måte.

På denne siden skal du få mulighet til å følge valpene til Cherrie spesielt, med bilder og tekst.

Vi vil prøve å gi deg et innblikk i deres oppvekst og hverdag.Cerries øvrige valpekull:

 

Cherries øvrige valpekull:

   
   

Cherrie's valper, født 10. januar 2006
 


Til fors
 
    Cherrie steller sine små valper, bare dager gamle...

 
Cherries valper,
født 10. januar 2006

Mor og far og stamtavle for valpene:
 
 
Mor: Cherrie   Far: Bailey
 
Sol-Wa-Dalen's Thimmy
Sol-Wa-Dalen's Victorio
Sol-Wa-Dalen's Maiken
Tracy Ullmann
Ålgården's uso Caruso
Tusitala's A-Si-TA
(N UCH)
Camu-Li's Major-Bailey
(CK)
Født 23.09.2002
Moetica Lancelot
Cho - Oyu Modra Pisnicka
(INTUCH SKCH)
Rombon Racoon-Party
(INTUCH SKCH)

Kulo- Aho's Lucinda
(INT NORD UCH )

Camu-li's Night-Rider
(NORDUCH SV-00 INC UCH)
Kulo-Aho's Olivia
(SUCH SV-99)

         
   
    Dagene går og valpene vokser til, enda så har de ikke åpnet øyene eller kan høre. Sover de ikke, så her de hos moren å får i seg melk. De første dagene kan være ganske anstrengende for en hundemor.
   
3 valper i løpet av 1 time og 18 minutter
   

Det var natten til den 10. januar at det skjedde, vi hadde merket at noe var på gang. Vi var forberedt på en våkenatt. Cherrie var urolig og hun hadde rier., temperaturen hadde vært nede og var på vei oppover. Hun hadde spist godt, vanligvis så mister hunder matlysten og vil ikke ha noe. Slik var det ikke med Cherrie. Nå det er ikke alltid de følger boka, og det var stor forskjell på våre to hunder, Vicky og Cherrie.

 

  Klokka var bare minutter før den var ett, natt til den tiende januar, ti dager etter at Vicky hadde født sine fire valper. Klokka 00:55 kom den første valpen, med hodet først. En tispe, det skulle ikke gå lang tid før nummer to var også på vei. Nesten en time etterpå, klokka 01:53:38 var nummer to ute, en gutt. Nå gikk det fort, for klokka 02:13:02 var den tredje valpen også født, det en tispe.
   
    Valpene må stadig rengjøres og vaskes.
     
    Ikke alltid like lett å komme seg fram til mors patter   Trygt er det når en kan være inntil mor og da er også mor selv trygg...
   
    Cherrie med valpene sine, torsdag, 19. januar 2006. De er blitt ni dager gamle og har lagt på seg en god del på disse dagene. I natt romesterte hun med å grave her og der på rommet. Tydeligvis var hun oppta†t av å laget til ny plass for sine tre små. Cherrie er ofte nedom en tur når de små sover og er gode og mette.
   
36 dager: 16. februar 2006
   
      Du verden, det er nesten en månded siden vi var inne på denne siden...ja, ja, her ser du meg, jeg har fått grått bånd rundt halsen. Nå kan du lure på hvorfor jeg har fått det da?
Ellers har vi det veldig fint, kan jeg fortelle det, ja, ja, de naboene våre, valpene til hun Vicky styrer fælt da, men sånn er det nå å ha naboer...
Men ellers er vi nå stort sett ganske forlikt da...
   
   

Forlikt og forlikt, det var nå dine ord, det da... Men dere, se hvor mye vi har vokst da...ja, ikke se på han nederst på siden, vi jentene er nå mer å se på da, er vi ikke?

Gutter er nå gutter, om de er hunder eller ikke hunder. Ja, som dere skjønner har vi flyttet ned i første etasjen og bor vegg i vegg med Vicky sine valper.

Har vært på oppdagelses ferd flere ganger nå, du så spennende det er... og jammen satte ikke far på meg et blått bånd da han tok bilde.

 
   
     

- Spennende, sa du, jeg synes nå det kan være litt skummelt jeg da. Har dere sett den trappen, den ser mystisk og skummel ut den...
- Ja, men det var der oppe vi bodde før...
- Gjorde vi det, opp den trappen?
- Ja, det gjorde vi så. Men det var matmor som bar oss ned så det var ikke farlig.
- Å sånn ja, og nå har de stengt trappen av med gitterdør, skal si det er bra. Jeg er den største og må nok få et stort navn, men akkurat nå kalles jeg for gul(l)gutten enn så lenge.