13 valper født i november og desember 2007
I løpet av november og desember 2007 har vi fått 13 valper, 6 Tibetansk Spaniel valper og 7 Golden Retriver valper. Disse vil være leveringsklare etter åtte uker, omkring januar - februar 2008.
7 "Golden Retriever" valper
født i des. 2007

Raya fødte sin første valpekull tirsdag, 20. november 2007.

Far til Raya's valper er vår nye tilskudd på Golden Retriever stammen, Cesar som kom til oss høsten 2007.

Les mer om de enkelte kull ved å trykke på bildet eller knapp under av Raya

 
Raya
Cesar
 
6 "Tibbevalper" født i nov. 2007

Venja, Vickys valp fra hennes første kull, fødte sin første valp tirsdag, 20. november 2007, og Vicky ble bestemor til en skjønn liten tispe.

Det gikk ikke mange dagene før Cherrie fikk sitt tredje kull, søndag den 25. november så fødte hun, ikke mindre enn fem valper.

Far til begge valpekullene er vår egen Toivo som nå har blitt far til sitt tredje kull med "Tibbe" valper.

Les mer om de enkelte kull ved å trykke på bildet eller knapp under av Venja eller Cherrie:

 
Venja
Toivo

NB! Venja og Cherries valper har fått et hjem.

  Cherrie

 

Tidligere "Tibbe" valpekull

Den 22. oktober 2006 fikk Cherrie sitt andre valpekull som du kan lese om her:

 
 

    Søndag 1. januar 2005 fikk Vicky fire små valper.
Les mer om den enkelte valp:


 

il forsiden:

 

Tirsdag 10. januar 2005 fikk Cherrie tre små valper.
Les mer om den enkelte valp:

 

Nye valpekull...

Golden Retriever
valper til salgs.

Omkring midten av februar har vi
Golden retriever valper
leveringsklare....
Se Rayas valper.

Mail: Astrid eller Valerius,

eller ring mobil:
472 58 577 og 994 46 789

for nærmere informasjon.


Et stor takk til alle som har visst interesse og henvendt seg til oss.

En spesiell hilsen til dere som har fått en liten krabat i huset.

Med vennlig hilsen
Kennel Canitouela
Astrid og Valerius


Litt om hvorfor velge hund:

nyttige tips og råd for deg som vil ha hund.


Nord-Odal, Hedmark

Standardbeskrivelsen for:
Tibetansk Spaniel


   
Vicky's valper, født 1. januar 2006 
  Vicky sine fire små valper, her bare 14 dager gamle.

Cherrie's valper, født 10. januar 2006
 
Litt om hvorfor velge hund:

nyttige tips og råd for deg som vil ha hund.
  Cherrie steller sine små valper, bare dager gamle...

Hva skal hunden hete?
15 000 hundenavn å velge imellom

Valpene som ble hjemme:

 

 
Vicky's valper,
født 1. januar 2006

Far og mor og stamtavle for valpene:
 
 
Mor: Vicky   Far: Indie
   
Sol-Wa-Dalen's Mister Bean
Jotono's Solfrids Mickalel
Sol-Wa-Dalen's Milly
Mavibos Pantana for Sol-Wa-Dalens
Shangri-La's Ferrari
(N UCH)
Lolita (INT N UCH)
Ziestan Indie
født 12.10.2003
Ch Zik-Zak's Ken (norsk)  
 
Parkwell Indiana Jones (australsk)  
 

Far til valpene, Ziestan Indie
Far til valpene til Vicky heter Ziestan Indie som bor på Kennel Monasin i Stavsjø, Hedmark.Mona har drevet med oppdrett av Tibetansk Spaniel siden 1988.
Ziestan Indie er født 12. oktober 2003 og kommer fra Finland men er født i Norge.
Det er bare fjorten dagers aldersforskjell mellom Vicky og Ziestan Indie, begge to er født i skorpionens tegn.
 

 

 

   
   
Cherries valper,
født 10. januar 2006

Mor og far og stamtavle for valpene:
 
 
Mor: Cherrie   Far: Bailey
   
Sol-Wa-Dalen's Thimmy
Sol-Wa-Dalen's Victorio
Sol-Wa-Dalen's Maiken
Tracy Ullmann
Ålgården's uso Caruso
Tusitala's A-Si-TA
(N UCH)
Camu-Li's Major-Bailey
(CK)
Født 23.09.2002
Moetica Lancelot
Cho - Oyu Modra Pisnicka
(INTUCH SKCH)
Rombon Racoon-Party
(INTUCH SKCH)

Kulo- Aho's Lucinda
(INT NORD UCH )

Camu-li's Night-Rider
(NORDUCH SV-00 INC UCH)
Kulo-Aho's Olivia
(SUCH SV-99)

    Far til valpene, Bailey
   

Far til valpene til Cherrie heter Bailey som bor på Kennel Monasin i Stavsjø, Hedmark.Mona har drevet med oppdrett av Tibetansk Spaniel siden 1988.
Bailey eller Major-Bailey er født 23. september 2002.

 
    til toppen    
    Fem valper har fått et nytt hjem

Fem valper har nå fått et nytt hjem. Til stor glede for de nye hundeeierne. Det er hyggelig å få tilbakemelding fra de nye hundeeierne om hvordan det har gått de første dagene etter at valpen har kommet til sitt nye hjem.

 

Lillan fikk være hjemme hos matfar, matmor og ikke ikke minst mamma Cherrie i noen måneder da hun var så liten, men utrolig livlig og glad jente, som bare var "liten og glad"... Mona falt bare pladask for Lillan og nå har Lillan det kjempefint hos Mona.Selv om hun her på bildet viser alle tegn på usikkerhet så er det nok spenningen i seg selv for at hun skal dra til noe hun ikke riktig vet hva er.

 
En spent og glad hundeeier holder sin nye krabat i armene før avreise. Har fått lov til å stelle den lille, men det gikk så bra så. Et ungt par har fått et nytt medlem i familien til stor glede for dem alle sammen. Lea har nå vært en stund hos sine nye eiere og trives.  
 
   

Doffen, heter han og her hans nye matfar og matmor like før han reiser til sitt nye hjem. Det er Cherries første valp som nå er på tur til sine nye foreldre. Litt spent ja, men dette skal nok gå veldig fint. Det er sannelig ikke lett å forlate tispemamma, og sine søsken sånn helt plutselig. Ikke det, de nye foreldrene har vært her en gang før, så Doffen og mamma Cherrie har jo hilst på dem før. - Men, men, du verden, å forlate alle de andre, hundene og alt sammen, er ikke greit. Se, store tårer triller ned på mammas kinn. Mamma, du må ikke gråte for dette skal gå bra, ser du (jeg prøver å være litt tøff da)...tror jeg også gråter litt.... selv om jeg er veldig, veldig stor da, større enn alle de andre valpene, det er meg, Doffen det! Men om jeg er stor, så har jeg masse, masse, følelser da, det må en hund ha skal den bli stor og dyktig hund, skjønner dere...; Nei, nå må jeg visst dra, sier mine nye foreldre, så da så... Er dem ikke utrolig koselige, da! Cherrie må være enig, hun som har sittet på fanget til Doffens nye matmor veldig, veldig lenge og sett og studert den nye pappaen til Doffen. - Å joa, du Doffen, du får det fint, det gjør du, men , dette er ikke lett, for en tispemor, neimen om det er..., sier Cherrie, nå må du ikke glemme mammaen din som har stelt deg i flere uker da Doffen, gutten min!? -Glemme deg mamma, kommer ikke til å glemme deg mamma!

Til nå har fire valper kommet til nye hjem, tre av Vicky (en hanne og to tisper) sine valper, og en nå av Cherries valper (en hanne i dag).

Tekst: Valerius, 14. mars 2006, kl. 20:24

Mail fra Doffen (9. april 2006):

Hei jeg heter Doffen (tibbe f.10.01.2006) og vil fortelle litt om meg og min nye familie som bor på Lørenskog.

Det første døgnet var litt urolig,jeg gjorde fra meg inne første kvelden og morgenen etter (det var jeg jo ikke vant med der jeg kom fra).Det den nye mammaen og pappaen min ikke visste var at hvis de tok med ut det jeg hadde gjort fra meg og la det ute så hadde jeg visst hvor jeg kunne gjøre fra meg. Etter dette er jeg blitt kjempeflink, jeg setter meg ved døren og piper når jeg må ut.

Den nye mammaen og pappaen min var fast bestemt på at jeg ikke skulle ligge i sengen deres, bare de første nettene. Men vet du hva? Nå har jeg fått egen pute og dyne og får lov å ligge i sengen bestandig.
Bilkjøringen gikk ikke så bra til å begynne med (jeg har hundebur) jeg pep mye, men nå går det helt fint. Det er bra for til sommeren skal jeg på tur med campingvogn.

Jeg er med pappaen min rundt mange steder og treffer mange mennesker. Mammaen min jobber på sykehjem og jeg har vært med på jobben mange ganger allerede. Der får jeg gå uten båndet på og hilser på alle. De er veldig glad i meg og jeg er glad i de som er rolige mot meg.

I dag har jeg gått tur med to store sheferhunder (jeg var litt redd til å begynne med) men de var veldig snille bare jeg ble kjent med dem.

I morgen er jeg 3 mnd. da skal jeg til veterinær og vaksineres igjen.
Mammaen og pappaen min er veldig snille,og vi koser oss mye. Jeg skal sende noen bilder bare mammaen min kan lære seg å gjøre det på PC, vi har tatt mange bilder. Nå vil jeg legge meg på plassen min ved peisen og sove. Ha det så bra så lenge.

Hilsen Doffen


     

Tarsha i fanget til sin nye matmor før den lange reisen til sitt nye hjem. Matfar stryker kjærlig tibbemor som må se at alt står vel med lille Tarsha er den siste valpen som forlater, ikke minst tispemor Cherrie og alle de andre hundene. Det er ikke rart at en slik stund er både til å føle og ta på. Mange følelser hos både oss og hundene og ikke minst de nye eierne trenger seg fram.

Uansett så er det så godt å se at en kan glede noen med det lille, nye familiemedlemmet, til noen som virkelig ser fram til å få en hund i huset.

Det blir spennende å følge med i dagene framover hvordan Tarsha finner seg til rette i det nye hjemmet sitt. Disse to har jo erfaringer med hunder så det er ikke tvil om at Tarsha skal få det godt...
Valerius, lørdag 18. mars, kl. 13:57

   
Takker alle som tok kontakt med oss...
    og viste interesse for våre valper som vi hadde til salgs. Vi vil sende en spesiell hilsen til de som valgte en av valpene og på den måten fikk valpen et hjem. Det er vært til stor glede for oss å kunne følge med valpen i sitt nye hjem og den gode kontakten vi har hatt med de nye hundeeierne.

Vi håper at du som ikke fikk noen valp denne gangen og også viste interesse for å ta kontakt finner tilbake til oss ved en senere anledning.
 

Vi vil forørig komme tilbake når eventuelt et nytt kull er på gang og det blir igjen mulig å kjøpe en eller flere valper gjennom oss.

Med dette ønsker vi alle er fortsatt fint år og alt godt for framtiden.

Søndag, den 2. april 2006

Med vennlig hilsen
Astrid og Valerius

    Web ansvarlig/design: Valerius Hildonen-Nilsen Adresse: Astrid og Valerius Hildonen-Nilsen, Furuholvegen 15, 2130 KNAPPER.
E-post:
Astrid Telefon: 472 58 577 og 994 46 789 Webhotell: One.com
Fotografier:
Om ikke annet oppgitt Astrid eller Valerius Tekst: Valerius